Hvad skal du spise, når du er på arbejde?

Skrevet af Billig-fitness.dk.

En typisk arbejdsdag i Danmark strækker sig fra 8 – 16, og i de timer kræver kroppen at få noget mad indenbords. Du vil gerne spise sundt og fastholde din sunde livsstil på arbejde, men det kan være svært, for hvad skal man tage med i madpakken, som er sundt, nemt og smager fantastisk? Du finder her 5 madidéer, der giver dig inspiration til, hvad du kan spise på arbejdet.  

Kogt æg, icebergsalat og en moden avocado

Du kan koge æg dagen inden, hakke en kvart til en halv icebergsalat i en pose og tage en halv moden avocado med på arbejde. Når det er klaret, har du en frisklavet madpakke med, som er nem, hurtig og sund!

Peanut butter og banan

Jordnødder er fantastiske og indeholder protein, fedt og kulhydrater, som din krop har brug for. Hvis du mangler at booste din energi på arbejde, kan du med fordel krydre din madpakke med lidt jordnøddesmør og en banan. Del dine bananer i 4 – 5 dele og kom en halv tsk. peanut butter på.

Æggeomelet med spinat

Mens du laver aftensmaden, kan du sagtens bikse en æggeomelet sammen, som du kan tage med på arbejde. En kold æggeomelet smager fantastisk, og du kan selv bestemme, hvilke ingredienser, der skal deri. Det kan eksempelvis være spinat, tomat eller kyllingestrimler. Kom æggeomeletten i ovnen, og på kort tid har du en sund madpakke!

Tunsalat med tilbehør

Tunsalaten går aldrig galt i byen. Køb en dåse tun i vand og lav en lækker salat ud af det. Du kan blande skyr, citronsaft, salt, peber, rødløg, majs og meget andet deri for at få en lækker og god smag. Du kan med fordel tage din favorit rugbrød med til madpakken som tilbehør.

Kyllingesalat

En salat er altid lækker at spise, og du kan blande alverdens grøntsager i. Hvis du har nogle kyllingerester fra dagen inden, kan du sagtens lave en sund og nem kyllingesalat til madpakken. Det mætter og holder dig væk fra rugbrøden, som måske kan blive lidt kedelig i længden.


Del dette indlægtranslation missing: da.blogs.comments.with_count

Skriv en kommentar

Kommentare skal godkendes af administrationen inden de bliver offentliggjort.

Anmeldelser fra vores kunder

08/05/17

Perfekt måtte

Fitnessmåtte sort - 1 stk  - 1

Træningsmåtte - Sort og tyk

God tykkelse og ligger godt fast. Jack J.

08/05/17

Super fine håndvægte

Aerobic Håndvægt 2 kgs sæt - Nordic Strength

Håndvægt 2 kg sæt aerobic - Nordic Strength

Perfekte til træning af arme hjemme og til en god pris Hanne J.

08/05/17

Rigtig gode KB , vi er meget tilfredse

Kettlebell 18 kg

Kettlebell 18 kg

Er glad for jeres KB og vi har rigtig mange af dem , til stor tilfredshed for for medlemmer Ulla Q.