Større arme kræver triceps træning

Skrevet af Billig-fitness.dk.

Er du på udkig efter større arme? Så er curls ikke nok. Biceps udgør en lille del af overarmens samlede areal, og det er faktisk i virkeligheden triceps der skal have tæsk, hvis dine arme skal gro!

triceps træning

Det er forståeligt at du træner biceps. Det er let og det er ligetil. Det er en lille muskel der ikke er særligt svær at træne. Du skal bare løfte underarmen og sænke den igen. Så basal er bicepsmusklen. Men dette gør sig også gældende med resultatet. 

Biceps træning er ikke den vigtigste træning 

Hvis du føler at armtræning er vigtigt for dig (Det føler de fleste mænd), så er triceps træning langt mere givende for dig. Triceps udgør 75% af din overarms samlede areal, og en større triceps, giver altså en betydeligt større arm. 

Hvordan træner jeg min triceps? 

Triceps-træning er på mange måder ligesom bicepstræning. Det kræver kun flexion i albueleddet, men hvor du skal trække for at træne din biceps muskel, så handler tricepstræning om at strække armen. 

Her er 3 øvelser der er gode for din triceps muskel. 

Øvelse 1: Close grip bench press 

 

Øvelse 2: Triceps pushdowns 

 

Øvelse 3: Triceps overhead extension 

Større arme - Er der et trick? 

 Nej, der er ikke et trick. Triceps skal have samme stimuli som de andre muskler i din krop. Start ud med lette vægte og fokuser på at få triceps til at arbejde, så du kan mærke at den begynde at brænde. Alt for mange jerker vægtene, og en af dem er du ikke ;-) 

Langsomme gentagelser, med medium tunge vægte, 6-12 gentagelser til næsten failure - Så er du godt på vej til at få store triceps, og derved større overarme. 

Så for at opsummere: Det er okay at du træner din bicepsmuskel i jagten på større arme, men fokuser din energi på tricepstræningen. Ikke nok med at det giver dig større arme hurtigere, så gør det også både din bænkpress og skulderpres stærkere. 

Ku du lide indlægget? Så del det meget gerne. 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Anmeldelser fra vores kunder

08/05/17

Perfekt måtte

Fitnessmåtte sort - 1 stk  - 1

Træningsmåtte - Sort og tyk

God tykkelse og ligger godt fast. Jack J.

08/05/17

Super fine håndvægte

Aerobic Håndvægt 2 kgs sæt - Nordic Strength

Håndvægt 2 kg sæt aerobic - Nordic Strength

Perfekte til træning af arme hjemme og til en god pris Hanne J.

08/05/17

Rigtig gode KB , vi er meget tilfredse

Kettlebell 18 kg

Kettlebell 18 kg

Er glad for jeres KB og vi har rigtig mange af dem , til stor tilfredshed for for medlemmer Ulla Q.