Bliv uddannet digital handelselev hos Fitness & Nutrition ApS

Er du klar på en lærerig rejse, hvor du kan blive uddannet som digital handelsekspert? Vi søger lige nu to kontorelever, som får speciale i digital handel og markedsføring, der skal hjælpe vores nationale og internationale webshops til nye højder.

Online detailhandel er nutiden og fremtiden. Hos Fitness & Nutrition ApS kan du starte din karriere som elev. Uddannelsen tager to år, hvor du primært er fuldtidsansat i virksomheden, men kommer i skole mellem 8-12 uger på en relevant uddannelsesinstitution nær Hillerød.

Vi søger to kandidater, der bliver vores første sæt elever. Der rig mulighed for at skabe den fedeste stilling ud fra din egen passion og gåpåmod.

Der ligger en uddannelsesplan klar og venter på dig. Vi søger både elever, der kan tale dansk, tysk, svensk og norsk!

Det kan du forvente som elev hos os

  • En lærerig arbejdsplads, hvor du bliver en integreret del af vores dedikerede team fra første dag.
  • En engageret sparringspartner, der vil hjælpe dig med at opnå succes.
  • En genvej til forretningsforståelse indenfor digital handel.
  • En introduktion til et hav af muligheder og arbejdsopgaver indenfor e-handel.
  • God tid til fordybelse og udvikling af kompetencer.

Hvem er vi?

Vi er en moderne virksomhed, der driver webshops i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vores ambitioner er store, og det skal dine også være. Vi har en super hyggelig arbejdsplads, hvor der er et stort rum til at udvikle sine personlige målsætninger samt have medbestemmelse om vigtige beslutninger. Bliv klogere på hvem vi er i nedenstående video ↓

Du behøver hverken have erfaring fra fitnessbranchen, online handel, eller andre steder, for at ansøge. Er din interesse vækket? Så læs videre.

Din nysgerrighed og passion er det vigtigste

Din personlighed er din vigtigste kompetence, og vi er på jagt efter ildsjæle, der har lyst til at kickstarte deres karriere hos os

Læringskurven indenfor digital handel er stejl, og den åbner op for uendelige af muligheder. Markedsføring, lager, logistik, indkøb, salg, service, branding, produktudvikling etc. Alle nævnte fag skal kontinuerligt udvikles, hvis man vil drive en succesfuld webshop, og derfor kan du selv være med til at forme din fremtid i et tæt samarbejde med os.

Vi driver følgende webshops:

Er du klar til det næste skridt? Send os en ansøgning med det samme!

Da du bliver en af vores to første elever, er positionen med opstart hurtigst muligt, da vi er i rivende udvikling og for alvor på vej ud over stepperne! Vi er dog tålmodige efter at finde de to helt rigtige kandidater, men tøv endelig ikke med at sende din ansøgning til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Opstart: Hurtigst muligt


Kontakt: Michael Kirkegaard Clausen - tlf: 30 74 75 39 - mail: mc@billig-fitness.dk 


Arbejdsadresse: Karlebovej 59 DK-3400, Hillerød