Vi søger en dansk/svensk kundeservicemedarbejder til kontor nær Hillerød (Fuldtid)

Vi søger en tosproget kontormedarbejder, der både kan assistere vores danske og svenske kundeservice. Du skal være passioneret omkring at hjælpe vores kunder via telefon og email samt at indgå i et super hyggeligt team. 

Der vil være en grundig oplæring, hvor der løbende vil komme flere opgaver i takt med, at din erfaring stiger. Det er ikke et must, at du har arbejdet med kundeservice før, men du skal være frisk på følgende opgaver:

  • Give førsteklasses kundeservice via telefon/mail på dansk og svensk
  • Assistance med tekstforfatning af nye produkter
  • Assistance med opdateringer på sociale medier
  • Et tæt samarbejde med vores lagerpersonale
  • Opdateringer af produkter på vores webshop
  • Diverse ad hoc opgaver på kontoret

Vi søger en frisk og proaktiv medarbejder, der er engageret i at give gode oplevelser og løsninger til alle de problemer, der kan opstå med e-handel af fitnessudstyr.

Arbejdet foregår på karlebovej 59, 3400 Hillerød i dagtimerne dvs. med en mødetid mellem kl. 8-9 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer i ugen.

Lyder dette som noget for dig, og kan du snakke dansk og svensk flydende?

Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os på jobs@billig-fitness.dk (Skriv dansk/svensk i emnefeltet)


Vi indkalder løbende til jobsamtale, og ansætter hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet.

Om Billig Fitness

Vi er en webshop i rivende udvikling, der sælger fitnessudstyr, kosttilskud og træningstøj i hele Skandinavien og snart Tyskland. Vi er p.t. omkring 17 medarbejdere, men du vil komme til at sidde på et charmerende kontor med omkring 6-7 andre. Vi er ikke et så stort team, men til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at give vores kunder verdens bedste oplevelse!