Vi søger tysk kundeservicemedarbejder til kontor i Hillerød

Vi søger en tysk/dansk kundeservicemedarbejder, der vil stå for kundeservice og vores SOME arbejde overfor vores tyske kunder. 

Arbejdet foregår på vores kontor i Hillerød, hvorfra vi også driver vores danske, svenske og norske forretning. Du vil komme til at sidde på et kontor sammen med 10 andre søde medarbejdere, og du vil ligeledes dagligt være i kontakt med vores ca 10 mand stærke lagerhold. 

Den tyske del af vores forretning, er fhv. nyopstartet, og du vil derfor få meget medindflydelse i hvordan vores tyske forretning skal forbedres og drives. 

Det er et krav at du mestrer tysk både sprogligt og skriftligt, og at du kan arbejde ca 37 timer i ugen på vores kontor i Hillerød. 

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer i ugen.

Der vil være en grundig oplæring, hvor der løbende vil komme nye opgaver i takt med, at din erfaring stiger. Det er ikke et must, at du har arbejdet med kundeservice før, men du skal være frisk på følgende opgaver:

  • Give førsteklasses kundeservice via telefon/mail
  • Assistance med tekstforfatning af nye produkter
  • Assistance med opdateringer på sociale medier
  • Et tæt samarbejde med vores lagerpersonale
  • Opdateringer af produkter på vores webshop
  • Diverse ad hoc opgaver på kontoret

Vi søger en frisk og proaktiv medarbejder, der er engageret i at give gode oplevelser og løsninger til alle de problemer, der kan opstå med e-handel af fitnessudstyr.

Arbejdet foregår på karlebovej 59, 3400 Hillerød i dagtimerne dvs. med en mødetid mellem kl. 8-9 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer i ugen.

Lyder dette som noget for dig, og kan du snakke tysk og dansk flydende?

Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os på jobs@billig-fitness.dk (Skriv tysk/dansk i emnefeltet)


Vi indkalder løbende til jobsamtale, og ansætter hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet.

Om Billig Fitness

Vi er en webshop i rivende udvikling, der sælger fitnessudstyr, kosttilskud og træningstøj i hele Skandinavien og Tyskland. Vi er p.t. omkring 17 medarbejdere, men du vil komme til at sidde på et charmerende kontor med omkring 8-10 andre. Vi er ikke et så stort team, men til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at give vores kunder verdens bedste oplevelse!