Kundeservicemedarbejder

Hos billigfitness.dk søger vi lige nu en frisk, glad og engageret kundeservicemedarbejder til vores team i Helsinge. Bor du på nordsjælland og mangler et arbejde, og er du god til at smile i telefonen, så er dette måske et job for dig? 

Hvad vi søger: 

Vi søger en person der har mod på at være en del af vores kundeservice overfor vores danske kunder, hvor størstedelen af ens arbejde består i at hjælpe kunder på mail og tlf. Vi søger en medarbejder der kan give vores kunder en førsteklasses oplevelse, og sørge for at alle kunder bliver behandlet på en sublim måde. 

Så er du smilende, glad og klar på at hjælpe os med at give vores kunder en god oplevelse? Så er det dig vi mangler! 

Om stillingen:

Vi hører fysisk til i Helsinge på nuværende tidspunkt, men fra 1. august ligger vi i udkanten af Hillerød. Arbejdet vil til at starte med være en stilling på 25-30 timer ugentligt, men der er mulighed for udbyggelse til en fuldtidsstilling på 37,5 timer ugentligt. Der er ingen arbejde i weekenderne. 

Du kommer til at sidde fysisk på vores kontor i Helsinge, som ligger i samme bygning som vores lager, hvorved du kommer til at arbejde tæt sammen med både kontor- og lagerpersonale. 

Arbejdsopgaverne er primært at svare på mails, og snakke i telefon med vores kunder, men vi forventer en fleksibel medarbejder der er klar til at hjælpe til med mindre opgaver i form af tekstforfatning eller andet hvis vi får brug for det. 

Om BilligFitness: 

BilligFitness er en webshop i rivende udvikling. Vi sender hvert år over 100.000 pakker afsted til kunder i Danmark, Sverige og Norge.  

Vi er ikke et så stort team, men til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at give vores kunder verdens bedste oplevelse! 

Er det noget for dig? 

Ansøg ved at sende en mail til Christian på cm@billig-fitness.dk med din ansøgning, så vil han vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!