LAGERMEDARBEJDER SØGES I HILLERØD

Her er en rigtig god mulighed for at få et lagerarbejde med søde kolleger og et praktisk arbejde - Opstart er hurtigst muligt. Vi søger pt. 2 lagermedarbejdere. 

Billig Fitness leder efter 2-3 energiske personer, der har lyst til at hjælpe med lagerarbejde og pakning af pakker, 5-7 dage om ugen inden for normal arbejdstid. Jobbet vil foregå på vores lager på Karlebovej 59 i Hillerød. 

Vi har en attraktiv løn (125 kr/t), gode personalegoder, et hyggeligt arbejdsmiljø mm. 

Vi søger en person der kan starte hurtigst muligt, gerne allerede her i denne måned.  

Det ligger ikke i nærheden af offentlig transport, og det er derfor et krav at du har bil, eller at du bor tæt nok på til at kunne cykle på arbejde. 

Er det noget for dig? Så kontakt os på jobs@billig-fitness.dk 

Fortæl os meget gerne lidt om dig selv i den mail du sender til os. Navn, alder, hvornår du kan starte og evt hvad du har lavet før. 

Vi forventer af dig: 

  • At du kommer til tiden hver dag (Mødetid enten kl 7 el. 9  og færdig kl 16) 
  • At du arbejder hårdt hele ugen 
  • At humøret er i top 
  • At du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver  

Du kan forvente af os: 

  • At du får en arbejdsplads med godt humør 
  • At du får en arbejdsplads hvor vi kender hinanden godt 
  • At du får en arbejdsplads hvor vi samarbejder 

 

Dine arbejdsopgaver bliver: 

Dine arbejdsopgaver vil være af fleksibel karakter. Det primære arbejde består af lagerarbejde fra vores lager i Hillerød, hvor vi hver dag sender fitnessudstyr ud af døren. Der vil være 7-10 lagermedarbejdere på en given hverdag på nuværende tidspunkt. Vi er i vækst, og på nuværende tidspunkt sender vi pakker ud til Danmark, Norge og Sverige. 

Udover pakning af pakker tager du også del i den daglige drift af lageret. Dvs oprydning, optælling, tømning af containere med varer osv. 

Kunne det være noget for dig, og vil du gerne høre mere - Eller har du en ven der mangler et job? Så del det meget gerne med dem. 

Er det noget for dig? Så kontakt os på jobs@billig-fitness.dk