Vi søger nye marketingpraktikanter til opstart så hurtigt som muligt eller til august 2022. 

Vi er en ung dynamisk fitness webshop i Hedehusene, der leder efter fire praktikanter til at varetage spændende opgaver indenfor e-handel og marketing til vores webshops i både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland Holland, Belgien, Østrig og Schweiz.

Uddannelse

Det er ikke din uddannelse, der er afgørende. Vi forestiller os, at du kunne være studerende på en af følgende uddannelser:

  • Markedsføringsøkonom
  • Multimediedesigner
  • PBA i e-handel
  • PBA International handel og markedsføring

Det vigtigste er, at du har en stor passion for e-handel. Det kan også være, at du eventuelt studerer sport management, innovation og entrepreneurship, webudvikler eller noget helt andet.

Så længe din uddannelse kan kombineres med et praktikophold hos os, kan vi helt sikkert finde nogle spændende løsninger og arbejdsopgaver.

Lidt om os » Ambitiøs webshop i Hedehusene

Vores daglige gang er på Baldersbuen 1, 2640 Hedehusene. Her driver vi syv webshops, som sælger fitnessudstyr, fitnesstøj, kosttilskud m.m.  via følgende sider: 

Vi er omkring 30 ansatte, som er en god blanding af lager- og kontormedarbejdere. Din dagligdag kommer til at foregå på kontoret i samarbejde med et team på cirka 15 medarbejdere, hvor du får vores Ecommerce Manager som oplæringsansvarlig samt et tæt samarbejde med  vores marketingafdeling.

Dine arbejdsopgaver

Vi har et hav af arbejdsopgaver, som vi kan tilpasse til din uddannelse og dine kompetencer. 

Vi kan bruge en hjælpende hånd til mange grene af online markedsføring, og derfor kan du komme til at arbejde med alt fra optimering af webshops, SEO, SoMe, Google Ads, YouTube og meget meget mere.

Vi forestiller os, at du kommer til at hjælpe med følgende...

  • Udarbejdelse af produkttekster, kategoritekster og blogindlæg
  • Udarbejdelse af grafisk indhold såsom billed- og videoredigering
  • SEO, Annoncering, SoMe, Oversættelser og Ad hoc opgaver
  • Strukturering og eksekvering af nuværende marketingstrategier
  • Komme med kreative indspark og et højt energi niveau

Der opstår hele tiden spændende projekter, og kun fantasien og ambitionerne sætter grænserne for arbejdsopgaverne.

Vores forventninger

Vi forventer ikke, at du er ekspert på nogle af ovenstående områder. Vi regner derimod med, at du er villig til at lære og at lære fra dig.

Alt vores primære salg sker via internettet og rettere sagt gennem vores webshops. Kunderejsen på internettet er dog meget kompleks, og der er mange touchpoints før salgskanalerne, der kræver vidt forskellige tilgange og derfor også kompetencer.

Er du nysgerrig på, hvordan et succesfuldt brand bliver opbygget? Har du lyst til at dykke ned i detaljerne med e-handel? Så har du opfyldt vores forventninger til at sende en ansøgning.

Det kan du forvente

Du kan forvente en ydmyg arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der er rart at være. Vi kommer alle på arbejde for at yde vores bedste. Vi stiller den nødvendige software og hardware til rådighed, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for succes.

Inden der bliver indgået en kontrakt, laves der en klar forventningsafstemning fra begge parter, så vi har et fælles mål at nå.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, eller lyder arbejdspladsen som et godt match til dig? Tøv ikke med at kontakte vores E-commerce Manager, Michael Kirkegaard Clausen.

Send din ansøgning til mc@billig-fitness.dk eller giv et kald på +45 30 74 75 39

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

 

LinkedIn