Samarbejde og Partnerskaber

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde med Fitness & Nutrition ApS? Vi er engageret i at lave en lang række unikke samarbejdsaftaler med alt fra sportsfolk, personlige trænere, bloggere, influencers, folk der går op i træning og sundhed, eller udannet inden for feltet... og  meget meget mere. 

Har du en god idé? så tøv ikke med at sende en mail til vores marketingansvarlige på mc@billig-fitness.dk, hvor du giver en uddybende beskrivelse af det eventuelle projekt.

Send en mail til Michael med Samarbejde i emnefeltet på mailen.

Vi bestræber os på at lave langvarige partnerskaber. Læs kort om, hvad vi har i tankerne, så vi alle kan få mest muligt ud af det potentielle samarbejde.

Kommercielle partnerskaber

Lige nu er vi især ude efter inspirerende personer, der kan hjælpe os med at lave indhold til vores sociale medier. Samarbejdet kan have mange afskygninger, og det kan være alt fra konkurrencer, træningsvideoer, blogindlæg, og generelt godt indhold med relevans for fitness og sundhed.

Det vigtigste for os er, at partnerskabet giver værdi til begge parter, og at marketingkanalerne harmonerer med hinanden.

Find os her

          

Er du et godt match til en af ovenstående kanaler eller vores webshop? Så hører vi meget gerne fra dig. Skriv venligst via ovenstående mail, da vi får  mange og diverse henvendelser på de Sociale Medier.