Træningstøj

Behageligt træningstøj du kan ånde i!

Der findes næsten ikke noget værre end, hvis du har glemt en sports bh, eller hvis du har glemt en trænings t-shirt, som du kan ånde i, når du er kommet afsted til træning. Du overvejer næsten at tage hjem igen - i mange tilfælde gør du det måske. Dér har du svaret på, hvor vigtigt behageligt træningstøj er for din træning.

Stort udvalg hos Billig-fitness

Hos Billig-fitness har vi både træningstrøjer, t-shirts og toppe, tights, handsker, strømper og naturligvis forskellige træningstasker, hvor du kan have det hele i. Der er både tøj til damer og herrer. Og så lever vi op til navnet ved vores træningstøj - det er billigt!

Et af de mest udbredte mærker under fitnesstøj er Nutramino, som de fleste nok har hørt om. Nutramino er mest kendte for at lave kosttilskud som proteinpulver, shakes eller proteinbarer. Vi har et kæmpe udvalg af Nutramino kosttilskud, som du kan finde her.

Til dig som tit træner med vægte, så kender du nok til det med at få vabler og rifter på hænderne. Så vil et par træningshandsker være gode til dig, fordi det skåner dine hænder. Her er vores udvalg stort indenfor.

Design og materiale i vores træningstøj

Det som er mest karakteristisk ved vores træningstøj er, at udseendet er enkelt og lækkert. Tag for eksempel disse tights til kvinder fra Nutramino, som er sorte med en grå detalje på den ene lægmuskel - og på det andet ben står der Nutramino, hvor det første “N’” er rødt.

Disse er produceret i letvægtsmateriale, som er svedabsorberende og velegnet til alle former for sport. Det er tøj, du kan ånde i, når du er i gang med din træning. Vi har også andet materiale i andre beklædningsdele. Det, der er fælles for alle, er, at de er fremstillet i en kvalitet, som giver dig en god komfort, når de bruges.

Tøj til før og efter træning

Det er ikke kun under træning, du behøver at bruge træningstøj. Hvis du er typen, der gerne vil have dit træningstøj på hen til træning, så er det rart at have noget behageligt uden over, så du ikke bliver kold. Hvis du ikke går i bad, er det især vigtigt at have noget ekstra tøj over, når du går fra træningscenteret igen.

Og hvis du går i bad, så er det også rart at have noget behageligt på efterfølgende. Særligt hvis du bare skal hjem at ligge på sofaen. Til at tage over før og efter træning har vi blandt andet hættetrøjer. Disse er meget behagelige og giver en dejlig varme på din krop.

Det er vigtigt med varmt tøj før træning, så du ikke møder op i fitnesscenteret med kolde muskler, som i værste tilfælde kan føre til skader. Og efter træning kan du blive syg, hvis du går ud i kulden efter en omgang træning, hvor du har svedt.

Smart træningstøj er en motivation i sig selv

Vi kommer ikke udenom, at det ærgrer dig, når der kun er slidt og gammelt træningstøj tilbage på hylden. Det kan være en stopklods for, at du overhovedet kommer afsted til træning. Du gider jo ikke tage derover og ligne en klovn vel?

Derimod så forestil dig, hvis du har skabet fyldt med komfortabelt, lækkert og smart fitnesstøj. Har du så ikke større motivation til at komme afsted? Det kan godt være, det handler om at tage over at svede, når man skal træne, og så går man nok ikke lige så meget op i at skulle se godt ud. Men det gør ikke noget, at tøjet sidder ordentligt. For du tager vel over for at træne for, at din krop skal stå skarpere. Et godt udgangspunkt - tøj som du ser godt ud i - er en god motivationsfaktor. Og hvad nu hvis din drømmemand er i fitnesscenteret?

Desuden er det vigtigt, at tøjet sidder behageligt, og det er til at ånde i, når du skal træne. Ellers bliver det en meget lang omgang. Og har du så motivation til næste gang?

Handsker holder dine hænder flotte

Hvis du ofte er i træningscenteret og bruger håndvægte, kettlebells eller andet udstyr, hvor du skal bruge hænderne, så kender du nok til det med at få rifter og vabler i dine håndflader eller på indersiden af fingrene. Det ser ikke pænt ud, og det føles ikke rart.

Et par træningshandsker vil kunne holde dine hænder flotte, og lige så snart du har prøvet dem, så vil de være uundværlige for dig. Du vil aldrig kunne forestille dig en træning uden disse.

Træningstøj til forskellige træningsformer

Det er klart, jo mere du sveder, jo mere har du også brug for tøj, der er til at ånde i. Hvis du for eksempel skal ind til en spinningtime, hvor du ved, at sveden kommer til at løbe ned på gulvet ved siden af cyklen, så er åndbart tøj et must.

Derimod hvis du skal styrketræne tungt, og du holder pauser, så er det godt at holde musklerne varme. Så vil noget træningstøj, som holder mere på kropstemperaturen være ideelt.