Velkommen til Billig Fitness - Leverandør og importør af danmarks billigste fitnessudstyr.

Denne side omhandler tre ting som virksomheder ofte spørger os om.

  1. Kan vi betale med EAN faktura?
  2. Kan vi betale med almindelig faktura til virksomhed?
  3. Kan vi få leveret til udlandet?  

1) Ean betaling

Ja, det er muligt at betale med EAN-nummer direkte på www.billig-fitness.dk. 

Det gøres meget let. Du fylder bare indkøbskurven med varer, går til checkout og så vælger du bare "EAN-betaling" i stedet for "Kreditkort". 

Se hvordan du vælger EAN betaling herunder (billede fra betalingsvinduet):

 

Så indtaster du bare dit/jeres 13-cifrede EAN nummer og sætter flueben i feltet under, og så går der et par dage hvorefter i så modtager du en EAN faktura af os. 

Vi har almindeligvis 8 dages betalingsfrist, og ønskes der anden aftale kontaktes info@billig-fitness.dk 

2) Faktura betaling  

Ja, det er muligt at betale med faktura på www.billig-fitness.dk. Der er rigtig mange fitnesscentre og foreninger der efterspørger dette ved os, og det er selvfølgelig helt i orden med os. 

Det foregår på den måde at du sender os en mail på info@billig-fitness.dk med en beskrivelse af de varer du ønsker at få en faktura på. Mailen skal udover antal og varenavn indeholde alle andre kontaktoplysninger på den virksomhed/institution der bestiller ordren. Derefter modtager du en faktura fra os på den ordrer du har bestilt. Der går som regel et par dage før du modtager denne mail. 

Bemærk: Varene afsendes samme dag som fakturaen betales. Dvs. ønskes der afsendelse hurtigt, bedes man lave en straksoverførsel og derefter oplyse os om at beløbet er overført. 

3) Levering til udlandet

Ja, du kan sagtens få leveret til udlandet. Det koster dog ekstra i fragt.

Vi har valgt i vores checkout at gøre det sådan at man kun kan bestille til Danmark. Der er dog stadig nogen der skriver Færøerne eller Grønland i "by" feltet ved checkout og dette er også helt i orden, men man må regne med meromkostninger på fragten så. Vi har almindeligvis en fragt på 29,- men denne lave fragt kan vi ikke holde til andre steder end Danmark. 

Derfor bedes man kontakte vores kundeservice hvis man ønsker levering til udlandet inkluderende Grønland og Færøerne.  Så vil man få oplyst hvad det koster at få leveret til et givent sted.