Velkommen til Billig Fitness - Leverandør og importør af danmarks billigste fitnessudstyr.

Denne side omhandler tre ting som virksomheder ofte spørger os om.

  1. Kan vi betale med EAN faktura?
  2. Kan vi betale med almindelig faktura til virksomhed?
  3. Kan vi få leveret til udlandet?  

1) Ean betaling

Ja, det er muligt at betale med EAN-nummer direkte på www.billig-fitness.dk. 

Det gøres meget let. Du fylder bare indkøbskurven med varer, går til checkout og så vælger du bare "EAN-betaling" i stedet for "Kreditkort". 

Se hvordan du vælger EAN betaling herunder (billede fra betalingsvinduet):

 

Så indtaster du bare dit/jeres 13-cifrede EAN nummer og sætter flueben i feltet under, og så går der et par dage hvorefter i så modtager du en EAN faktura af os. 

Vi har almindeligvis 8 dages betalingsfrist, og ønskes der anden aftale kontaktes info@billig-fitness.dk 

2) Faktura betaling  

Ja, det er muligt at betale med faktura på www.billig-fitness.dk. Der er rigtig mange fitnesscentre og foreninger der efterspørger dette ved os, og det er selvfølgelig helt i orden med os. 

Det foregår på den måde at du sender os en mail på info@billig-fitness.dk med en beskrivelse af de varer du ønsker at få en faktura på. Mailen skal udover antal og varenavn indeholde alle andre kontaktoplysninger på den virksomhed/institution der bestiller ordren. Derefter modtager du en faktura fra os på den ordrer du har bestilt. Der går som regel et par dage før du modtager denne mail. 

Bemærk: Varene afsendes samme dag som fakturaen betales. Dvs. ønskes der afsendelse hurtigt, bedes man lave en straksoverførsel og derefter oplyse os om at beløbet er overført. 

3) Levering til udlandet

Vi kan desværre ikke levere i udlandet for tiden. Vi giver heller ikke momsrefusion hvis man alligevel bestiller og selv udfører varerne.