Om Billig Fitness™

Med over 10 års erfaring i fitnessbranchen har www.billig-fitness.dk virkelig en forkærlighed for fitnessudstyr. Det vil sige at vi brænder igennem i branchen som værende folk der går op i professionalisme og at det skal være let for folk at købe fitnessudstyr. 

Derfor kom "danmarks billigste fitnessudstyr" også frem som vores mantra helt fra start af, og det har holdt ved lige siden. Hos os er fokus på at finde de vare som mangfoldigheden mangler, og så sælge dem så billigt som overhovedet muligt. 

I takt med fitnesscentrenes opblomstring har det stået klart fra start af at vi som landets billigste leverandør af fitnessudstyr skulle sælge til både private og erhverv. Derfor vil man som kunde hos os, opleve at meget af det fitnessudstyr der kan købes, også står rundt omkring i de danske fitnesscentre. 

I dag spænder vores sortiment vidt og vi dækker både fitness-, aerobic-,  funktionelt-, og træningsudstyr. Udover det udvider også hele tiden vores sortiment af kosttilskud i takt med efterspørgslen. Vores hovedleverandør af kosttilskud er Nutramino, som altid garanterer høj kvalitet og en enormt lækker smag. 

I slutningen af 2015 fik vi så rettighederne på at forhandle det fede fitnessmærke Nordic Strength, som allerede har vundet indpas i adskillige fitnesscentre og foreninger landet over. Det gode ved Nordic Strength er at du får et topkvalitets-mærke til lavpris. 

Billig Fitness følger trenden inden for fitness og deltager på messer rundt om i verden, for hele tiden at være opdateret med de produkter, der rører sig inden for fitnessbranchen. Om det er ude i klubber, fitnesscentre, foreninger, på arbejdspladsen, skoler, hotellet, hjemme i haven eller i privaten, så har vi altid lige præcis det udstyr som folk efterspørger. Vi går ud fra at hver gang der er én kunde der efterspørger et produkt ved os, så er der 10 der mangler det. Dvs kom endelig med dine forslag til hvad vi mangler, og så er det allerede ret sikkert at vi nok bestiller det hjem. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og alene i år har vi fået over 100 nye varenumre på shoppen. 

Vores vision stopper ikke ved det billigste fitnessudstyr. Vi vil også være kendt som værende et go-to-place for fitnessfolk hvis de gerne vil føle sig godt tilpas. Lige netop derfor yder vi 365 dages returret på alt, og kundeservice står klar på telefon 71 99 38 48 til at svare på alle dine spørgsmål.  

Hos Billig Fitness kan du betale med alle slags betalingskort, vælge at få en faktura og offentlige institutioner kan betale via EAN nr. Betaling med EAN foregår direkte i webshoppens check ud og det vælger man lige under kreditkortbetaling. 

Flere sportsbutikker og webshops har valgt at købe varer af os, og have dem til salg i deres butik, fordi vores priser er danmarks billigste. 

Salg af fødevarer og kosttilskud: 

Billigfitness sælger fødevarer, og du kan finde vores kontrolrapporter på findsmiley.dk på linket herunder: 

https://www.findsmiley.dk/772941

______________________________________________________________

Til slut vil vi bare fortælle lidt om købsoplevelsen på billig fitness:

Kunden er vores hjertebarn, og derfor skal det være så let for kunden som overhovedet muligt at handle hos os. Vi har 29 kroner i fragt, som bliver til 0 kroner hvis du køber for over 599,- og så har vi 365 dages returret på alt. Så er man utilfreds inden for et år, så sender man bare varen tilbage igen. 

For at foretage et køb på billig-fitness.dk skal du igennem 5 trin:

1.    Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.    Indtast dine personlige oplysninger
3.    Vælg forsendelses/betalingsmåde
4.    Godkend vores forretningsbetingelser
5.    Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet