Shop navn: Billig-Fitness.dk
Shop ejer: N.K. Import ApS (fra 28/12-22 kl 13:00)
Adresse: Vingelhøjvej 72
Postnr./By: 6200 Aabenraa

Direktør: Nikolaj Kongerslev
Telefon: +45 36 96 58 79
E-mail: info@billig-fitness.dk

CVR-nr.: 33 77 25 80
Etableringsår: 1999

Domænenavn overtaget den 28.12.2022

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Vi bestræber os på at give de bedste markedspriser på fitness produker og den bedste kundeservice. 

På billig-fitness.dk kan der betales med:

Dankort, visa, mastercard, Viabill (ratebetaling), Visa Electron, EAN og Bankoverførsel.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Derfor er det ikke muligt at tilføje produkter på afsluttede ordrer.
OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Bank overførsel til konto:

Andelskassen
Reg.nr. 5966
Kontonr. 000 4053614

Viabill - Ratebetaling

Viabill Ratebetalling betingelser kan læses her: https://viabill.dk/terms/

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil.

Webshoppen sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

Kundeservice

Vi prøver altid at give dig/jer den bedste kundeoplevelse. Derfor sidder vi altid klar ved telefonen eller på mail for at hjælpe dig/jer. Der kan i perioder være travlt, sygdom, møder, kursus som gør det svært at komme igennem telefonen. Send derfor gerne en mail på info@billig-fitness.dk og vi vil, hurtigst muligt kontakte dig/jer.

Vi har med mennesker at gøre, og derfor vil du/I også opleve fejl i bestillinger, pakkefejl, reklamationer som skyldes menneskelige fejl. Det er helt ok - det løser vi altid på bedste vis og med et smil.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webside/hjemmside. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftigelse, skal du sende en e-mail til info@billig-fitness.dk

Du kan kontakte os på 36965879 (mandag - fredag 8:00-15:00) eller på info@billig-fitness.dk som vi besvarer hurtigst muligt i hverdagen.

Fortrydelsesret:

Du har 60 dage til at give besked om at du ønsker at fortryde og fra du har givet meddelelse har du 14 dage til at returnere varen.

Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt hvor kunden modtager varen. Vareren skal være sendt retur senest 60 dage efter købet.

OBS! Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med almindelig post. Dette gælder for alle varer over 20kg. Der kan ofte købes returfragt ved os til fordelagtige priser.

Hvis du fortryder et køb foretaget med Viabill, bortfalder aftalen med viabill også, jf forbrugeraftalelovens § 26.

Forbrugeren betaler selv for returfragten når der er tale om fortrydelse af et køb.

Julegavekøb - Hvis I/du noterer - JULEGAVE - i kommentarfeltet gælder fortrydelsesret/ombytning af produkt/vare fra den 24/12. Denne service er gældende fra den 01.10. hvert år. Henvendelse til kundeservice er også en mulighed.

Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige
årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returnering/ombytning:

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Download returseddel

N.K. Import APS
Vingelhøjvej 72
DK - 6200 Aabenraa

Vi modtager kun pakker uden forudgående aftale sendt med postdanmark og GLS. Hvis du vil sende med andre transportører bedes du venligst ringe og aftale dette med os.

Vi modtager ikke pakker der er sendt "uden omdeling" eller pakker pr. postopkrævning.

Hvis du har bestilt noget tungt, varer over 20 kg kan du ringe til os og købe et fragtlabel da det tit vil være billigere for dig. Prisen afhænger af størrelse og vægt på produktet.

RETURNERING SKAL SKE TIL:

N.K. Import ApS
Vingelhøjvej 72
DK - 6200 Aabenraa

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Betalingsbetingelser:

(se venligst øverst på denne side, hvilke betalingsformer denne butik benytter)

Leveringsbetingelser og fragt omkostninger:

Levering sker med Postdanmark, GLS, Fragtfirma. Leveringstiden er 1-2 dage dage medmindre andet er angivet. Vi leverer kun til Danmark. Der er ikke indgået fragtaftale med Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Grønland.

Vi kan IKKE tilføje momsrefusion ved udførsel af varerne til 3. lande da administrationsomkostningerne er for høje!

Vi sender normalt samme dag som du bestiller, eller dagen efter (første hverdag) du har sendt din bestilling. Vi anser levering for sket og dermed kunden som forpligtet når postdanmark, GLS eller fragtmand har overgivet pakken til adressesat sted.

Alle pakker bliver sendt med Post Danmark eller GLS medmindre pakken vejer over 20kg eller er for stor til at kunne sendes som almindelig pakke. I disse tilfælde bliver pakken sendt med fragtmand uden ekstra omkostninger.

Hvis ordren pakkes i flere pakker behøver ordren ikke komme samtidig - der er ofte forskydninger op til 1-2 dage pga. omdelingssytemet hos GLS og Postnord.

Når pakker sendes med fragtmand må du påregne et par dages ekstra leveringstid.

Hvis i skriver at en vare må stilles et sted er dette på egen risiko, og vi anser levering for sket når posten eller fragtmanden bekræfter at de har gjort som foreskrevet. Hvis du ønsker at pakken må stilles et sted og vælger Postnord skal du have indgået en modtagerflex aftale med Postnord.

Fragt koster med GLS 39 DKK og med Postnord eller fragtmand 59 DKK. Der er fri fragt ved køb over 599DKK.

OBS! Vi forbeholder os ret til at annulere køb foretaget til IKKE brofaste øer hvis forsendelsesomkostningerne er meget højere end til resten af landet (typisk tunge eller store varer). Køber kan indgå aftale omkring fragt og pris. Kontakt kundeservice.

Vi gør opmærksom på at nogle gange kan fragtleverandører kun levere pakker til kantsten og ikke bære pakkerne op på f.eks. 5. sal. Dette gælder selvfølgelig særligt de tunge ting eller store ting, og gælder ikke kun i vores webshop men også alle andre.

Garanti/reklamation Privatkøb:

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb foretaget af private.

Når du handler som privat person har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

N.K. Import APS
Vingelhøjvej 72
Aabenraa
6200
Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller uden omdeling eller til pakkeshops.

Garanti / Reklamation erhvervskunder

Som udgangspunkt er der ikke garanti på produkterne når det er til professionelt brug / erhverv medmindre dette står i produktbeskrivelsen.

Vi kan dog ved forespørgsel give garanti, men det kræver at i kontakter os og aftaler det da det sker på et individuelt grundlag. F.eks. kan et fitnesscenter med 2000 brugere ikke få lige så lang garanti som et med 50 brugere.

Rabatordninger:

Ved køb over 599 kr. er der GRATIS fragt i hele Danmark. Gælder ikke palleforsendelser til ikke brofaste øer.

Diverse:

Jfr. mærknigsbekendtgørelsen skal mærkningen af kosttilskud være anført på dansk eller andre sprog der kun ved uvæsentlige forskelle i stavning adskiller sig fra det danske. Hvis du har fået et produkt med original landets label har vi ment at der er tilstrækkelig lighed men du kan altid få en dansk oversættelse ved at kontakte os.

Alle kosttilskud opbevares utilgængeligt for børn og bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på billig-fitness.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos N.K. Import APS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra N.K. Import APS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren, Nikolaj Kongerslev

Den dataansvarlige er Direktør Nikolaj Kongerslev

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos N.K. Import APS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til N.K. Import APS via e-mail info@billig-fitness.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Billig-fitness.dk bruger cookies til at forbedre dit besøg.

Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, kan du få oplysninger under ”Hjælp” i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed. Det er dog ikke muligt at handle i denne shop eller andre hvis du har cookies deaktiveret.

Vi bruger tredjeparts cookies til at indsamle statistik i analyseværktøjer som for eksempel Google Analytics.
Derudover bruger vi cookies til remarketing via Google Analytics og Google Adwords. Remarketing er målrettede annoncer på tredjeparts hjemmesider til besøgende, der tidligere har besøgt specifikke sider på vores hjemmeside.

Ønsker du at fravælge cookies, der bruges til remarketing, kan dette gøres her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

Klage over dit køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@billig-fitness.dk Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Standardformular til fortrydelse af køb

Download returformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

N.K. Import APS
Vingelhøjvej 72

DK-6200 Aabenraa

Telefon: 36965879 (mandag - fredag 8:00 - 15:00)

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades