0

Hurtig levering & 365 dages returret

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser for varer

Gældende for forbrugerkøb

(Gældende fra 13. juni 2014)

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside, foregår mellem dig som kunde, og virksomheden:

Fitness & Nutrition ApS 
Karlebovej 59, 
3400 Hillerød
CVR: 36735120
Mail: info@billig-fitness.dk 
Tlf: +45 71 99 38 48

Alle aftaler indgås på dansk. 

Bestilling

Du kan kun bestille varer fra Billig Fitness ApS på hjemmesiden www.billig-fitness.dk. Alle priser på sitet angives inklusiv told, skatter, afgifter og moms. Priserne er dagspriser.

Betaling

På vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VISA/Dankort, eDankort, Mastercard, VISA Electron, Maestro, JCB cards & Diners Club.
Det er gratis at benytte betalingskort på www.billig-fitness.dk, vi betaler alle gebyrer. Beløbet trækkes først fra din konto når produkterne er afsendt fra vores lager.

EAN betaling tilbyder vi også. Det foregår lettest ved at du som kunde går til check-out og vælger betalingsmuligheden "Ean Betaling" hvor du indtaste jeres ean nummer. Der vil efterfølgende så blive sendt en EAN-faktura afsted til jer med den pågældende ordre.

Levering ved ean: Normalt modtager du din pakke inden for 1-3 hverdage.

Levering

 

Billig Fitness benytter GLS, PostNord & DSV. 

Gls el. Postnord pakkeshop:

Pakken sendes til den angivne Pakkeshop du har valgt, du modtager en SMS fra GLS el. postnord med hvornår du kan hente din pakke, samt dit pakkenr. Dette kræver at du indtastet korrekt mobilnr. Du kan altid få oplyst pakkenr. af kundeservice på billig-fitness.dk

Det er ikke muligt at hente varer på lageret.

Leveringspriser

Pris for levering til pakkeboks er 29,- og ved køb over 499,- er der gratis fragt. Denne fragtmetode kan kun bruges ved køb under 20 kg. 

Pris for levering til hjemme er 59,- og ved køb over 499,- er der gratis fragt.

Leveringstiden for varen – Vi har almindeligvis altid 1-2 dages levering ved bestillinger modtaget i webshoppen inden kl 14 på hverdage. Varer købt i weekenden sendes først mandag. Vi kan ikke stå inde for fejl ved vores fragtselskab, men vi prøver så vidt muligt at informerer dig som kunde hvis vi skulle opdage nogle problemer ved dem.

Postnord erhverv: 

Du kan altid få tilsendt din pakke til din arbejdsplads. Bestiller du via en virksomhed, sender vi direkte til din firmaadresse, hvis det er den adresse der er oplyst.
Fragt koster 19,- og over 499,- er der gratis fragt.

Fragt til Grønland & Fæerørerne tillægges ekstra fragt omkostninger, svarende til Postnord gældende priser, eller anden udbyder.

Ordre

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en bekræftelse pr. e-mail med information om din bestilling. Kontroller altid ordrebekræftelsen og skulle der være spørgsmål, så kontakt os da hurtigst muligt. Du kan ikke selv ændre eller afbestille din ordre. Hvis du ønsker at afbestille eller ændre din ordre, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Det vil ikke altid være mulighed for at nå at ændre bestillingen, da vi pakker vores leverancer utrolig hurtigt, men vi vil gøre hvad vi kan.

Prisgaranti

Hos BilligFitness går vi meget op i vores prisgaranti, men for at det skal give mening for alle involverede parter har vi et regelsæt omkring det: 

1) Prisgarantien gælder på andreas normalpriser, og ikke på deres tilbudspriser

2) Prisgarantien gælder kun ved sammenligning med andre danske webshops der har lager i danmark. 

3) Prisgarantien gælder ikke på eventuelle mængderabatter på andre shops 

4) Prisgarantien omfatter ikke større træningsmaskiner såsom motionscykler, løbebånd og romaskiner. 

Sikkerhed

Hos Billig Fitness bruger vi en sikkerhedsstandard som hedder 3D-Secure. Det er en sikkerhedsstandard som blev udviklet af VISA og Mastercard, for at sikre en sikker betaling over nettet. Alle oplysninger er krypteret med en SSL kryptering, så ingen uvedkommende har adgang til dine oplysninger. Som krypteringsform ved elektronisk handel, er SSL almindeligt udbredt og anses som en meget sikker løsning.

 

Fortrydelsesret

Vi tilbyder fortrydelsesret på alle produkter – vilkårene for dette afhænger af, hvornår du fortryder.

Fortrydelse - de første 14 dage 

Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt hvor kunden modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved 71 99 38 48 eller på mail info@billig-fitness.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget tunge varer som fx vægtstangssæt eller meget store varer som fx maskiner til styrketræning.

Du kan købe et returfragtlabel her på vores returportal. 

Husk at læse betingelserne for returfragt meget grundigt først. 

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50-1000 DKK, ved returforsendelser inden for danmarks grænser. Ved retur fra Grønland og Færøerne bliver der pålagt yderligere returomkostninger.

Du bedes vedlægge en kopi af din faktura/kvittering samt dine kontooplysninger. Du dækker selv omkostningerne ved en evt. returforsendelse.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59
3400 Hillerød

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelse - efter 28 dage

Du må gerne sende en brugt vare retur indenfor 28 dage. En vare betragtes som brugt hvis den er benyttet mere end hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. I tilfælde af fortrydelse efter 28 dage, skal varen returneres i samme stand og mængde.

Returret - 365 dage inklusiv de 14 dage i fortrydelsesretten 

Det er dansk lovgivning der giver dig 14 dages fortrydelsesret, men udover det yder vi også 365 dages returret på alle køb. Det vil sige at hvis der sker noget med din varer inden for 365 dage, så er du altid velkommen til at sende din varer tilbage til os. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59
3400 Hillerød

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse først og efter accept fra os, aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Alle varer købt hos billig-fitness.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du kan altså klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:
Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59,
3400 Hillerød. 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på billig-fitness.dk, har vi brug for følgende oplysninger: •    Navn •    Adresse •    Telefonnummer •    E-mail adresse 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Fitness & Nutrition Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Fitness & Nutrition Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på billig-fitness.dk er Fitness & Nutrition Aps. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til billig-fitness.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fitness & Nutrition Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fitness & Nutrition ApS via e-mail info@billig-fitness.dk 

Cookies

På billig-fitness.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.LogstatistikVi bruger en logstatistik på billig-fitness.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere billig-fitness.dk. Der tages højde for stave og skrivefejl.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kontor på 71 99 38 48 eller på mail info@billig-fitness.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby – kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Billig-fitness.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2. december 2016

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til:

Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59, 
3400 Hillerød

info@billig-fitness.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: ___________________________Modtaget den: _______________________________

  

Forbrugerens navn:

______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  

__________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: __________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

Prisgaranti & dag-til-dag levering