Pressemeddelelse

Getbig.dk og Billig-Fitness.dk: En Stærk Sammenslutning for Fitnessentusiaster

Kære venner og kunder,

Siden 1999 har vi været utroligt heldige og taknemmelige for at kunne betjene Danmarks fitnesssamfund gennem Getbig.dk. Vi startede som en af landets første online webshops, der specialiserede sig i salg af kosttilskud og træningsudstyr. I årenes løb har vi oplevet en utrolig vækst, og vi har arbejdet hårdt for at forblive en ledende aktør på markedet.

Vores rejse har været fyldt med udfordringer og muligheder, og vi har altid haft et enkelt mål for øje: At give vores kunder de bedste produkter og den bedste service. I vores stræben efter dette mål har vi kontinuerligt investeret i vores virksomhed og udvidet vores sortiment for at imødekomme jeres behov.

I 2022 stod vi over for en unik mulighed, som vi ikke kunne sige nej til. Billig-Fitness.dk, en velkendt webshop i branchen, gik desværre konkurs. Vi trådte ind og erhvervede Billig-Fitness.dk's navn, varemærker og hjemmeside. Denne beslutning var ikke truffet let, men vi så det som en enestående mulighed for at forbedre vores service, priser og produktudvalg for vores kunder.

Det har nu været et år siden sammenlægningen, og vi er begejstrede for de resultater, vi har opnået. At have kun én kæmpe webshop at koncentrere os om betyder, at vi kan fokusere endnu mere på at yde den bedst mulige kundeservice. Kundeservice har altid været en hjørnesten i vores forretning, og denne fusion giver os mulighed for at hæve barren endnu højere.

Vi forstår, at mange af jer er loyale kunder fra Getbig.dk, og vi ønsker at forsikre jer om, at I vil finde de samme gode produkter og service på Billig-Fitness.dk. Sammenslutningen af de to brands er en naturlig udvikling, der vil styrke vores engagement i at betjene jer bedst muligt.

Endelig vil denne sammenlægning give os mulighed for at udvide vores produktudvalg yderligere, hvilket giver jer endnu flere valgmuligheder. Vi er begejstrede for at kunne tilbyde et bredere spektrum af produkter, der imødekommer forskellige fitnessbehov.

I en tid, hvor online shopping bliver stadig vigtigere, er det afgørende for os at tilpasse os og udvikle os for at imødekomme jeres skiftende behov. Sammenslutningen af Getbig.dk og Billig-Fitness.dk er et skridt i den rigtige retning og lover en endnu lysere fremtid for alle fitnessentusiaster i Danmark.

Vi vil gerne takke jer alle for jeres fortsatte støtte og loyalitet. Vi ser frem til at byde jer velkommen i den nye, stærkere enhed og til at levere de bedste fitnessprodukter og kundeservice, som I fortjener.

Med venlig hilsen,

Nikolaj Kongerslev

Direktør