Pandestegt kyllingebryst med bønnefritter og avocadocreme

Skrevet af Billig-fitness.dk.

Boost din træning med denne sunde ret til aften!

Din krop har brug for næring, energi og sund mad, når du træner. Hvis du vil opnå de bedste resultater, skal du også fokusere på at spise måltider, som indeholder protein, vitaminer, kulhydrater og de sunde fedtkalorier. På vores blog vil du finde inspirerende, nemme og billige retter, som let kan bruges til at optimere resultaterne af din træning. Hvis du mangler inspiration, så læs med her.

Ingredienser:

  • 100-200 gram optøede kyllingebryst
  • 100-150 gram grønne bønner
  • 1 moden avocado
  • ½ citron
  • Olivenolie
  • Salt, pepper og chilipulver efter behov

 

Tilberedning:

Start med at opvarme ovnen til 200 grader, inden bønnerne kommer i. Smør et ildfast fad med olivenolie. Kom de grønne bønner (optøede, frosne eller friske) i fadet, drys med lidt salt og pepper, rør det godt rundt og kom det i ovnen i omkring 20-30 minutter.

Når bønnerne er i ovnen, kan du starte med at tilberede avocadocremen. Skrald og mos avocadoen i en skål ved hjælp af en gaffel eller stavblender, så den får en lækker konsistens uden klumper. Pres den halve citron og hæld saften i avocadocremen uden citronkernerne. Du kan derefter smage til med salt, pepper og chilipulver. Hvis du synes, at du mangler lidt ekstra smag til cremen, kan du med fordel bruge 1-2 tsk. olivenolie i avocadocremen. Rør det hele sammen til sidst og smag til.

Når du har klaret avocadocremen, kan du begynde at pandestege kyllingebrystet. Start med at krydre det med salt og pepper, eller hvad du lige har lyst til fra din krydderihylde. Hæld en 1-2 spsk. olivenolie på panden, og steg først kødet, når oliveolien er blevet opvarmet. Steg kyllingen i ca. 10-15 minutter.

Når du har stegt kyllingebrystet, kan du anrette en lækker, sund tallerken med friske og sunde råvarer, som du kan spise med god samvittighed efter din træning.


Del dette indlægNyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentare skal godkendes af administrationen inden de bliver offentliggjort.