BILLIG FITNESS UDSTYR

DANMARKS BILLIGSTE FITNESSUDSTYR

Velkommen til Billig-fitness.dk – Leverandør af danmarks billigste fitnessudstyr. Det har fra start af været meningen at Billig Fitness skulle være en platform for både private og erhverv hvor man kunne vide sig sikker på at man fik højkvalitetsudstyr med prisen presset helt i bund. Det er stadig vores mission og vi sammenligner jævnligt vores priser med vores konkurrenters for at konstant kunne sørge for at være det bedste sted at handle.

Vi har fra start af vidst at vi ville have et så bredt sortiment inden for træningsudstyr at vi kunne levere til både foreninger, skoler, fitnesscentrer, private etc. Vi udbygger hele tiden varekataloget med populære varer for at følge med vores kunders efterspørgsler.
På nuværende tidspunkt har vores varekatalog et bredt fundament inden for fitness- og træningsudstyr og vi er allerede i gang med at udbygge til sportsudstyr og træningstøj. Vores plan er at have udstyr til en bred vifte af de mest almindelig sportsgrene i danmark.
Vi har valgt at dele vores hjemmeside op på en sådan måde så det passer bedst muligt til vores kliantel – Bl.a. har vi valgt at lave en kategori både til yogaudstyr og funktionel træning fordi vi ved at rigtig mange af vores kunder kommer efter de varetyper. Frygt dog ikke, de varer der ligger i de to kategorier ligger også under træningsudstyr.

Under yogaudstyr finder du bl.a. foam rollers og yogamåtter som kan bruges i forbindelse med yoga, pilates eller helt almindelig styrketræning.
Under funktionel træning finder du alt det udstyr som normalt er til at finde i Crosstræning centre rundt om i landet fx kettlebells, både i normal udgave med neopren, eller i competition udgave hvor alle vægtklasser er samme størrelse. Du finder også sjippetov, jump bokse, gymrings, medicin bolde, håndvægte og meget mere i denne kategori. Vi har selvfølgelig også kosttilskud i vores webshop for at kunne hjælpe vores kunder i den rigtig retning ernæringsmæssigt også, når det kommer til deres træning. Vi har valgt at have fokus på de kosttilskud der er velundersøgte og beviste til at have en gavnlig virkning i forhold til din træning. Proteinpulver som de seneste år har vundet kæmpe indpas i de danske motionisters hjem, fører vi selvfølgelig på shoppen i en masse forskellige smagsvarianter. Udover det fører vi også BCAA (Aminosyrer), kreatin og diverse pre-workout tilskud. For nyligt har vi også fået diverse vitaminpiller på shoppen. 

Vores frivægtsudstyr kan du finde under træningudstyr vores det er fordelt på forskellige kategorier så som sqautrack, vægtstang og vægtskiver. Vorres vægtstænger er testet og målt så de passer præcist til proffesionelle mål. Vores powerbars er droptestet og kan holde til kontinuerlige tab fra over 2 meters højde. Er du på udkig efter en crosstrainer eller måske en motioncykel, så er det vores “træningsmaskiner” kategori du skal besøge hvor du vil finde alle større træningsmaskiner som vi er forhandler af.

Til sidst er det værd at nævne at vi har en blog her på billig-fitness.dk som vi synes du skal følge med på. Hver uge vil der være indlæg omhandlende kost, motion, træning osv. hvor vi vil forsøge at komme med indlæg der virkelig går i dybden med emner, og finde emner der ikke før er blevet debateret på nettet. Du kan finde bloggen her – blog – og vi vil gerne opfordrer til at hvis man kan lide vores indlæg så må man meget gerne dele vores blogindlæg på facebook, twitter eller hvor en man har lyst til. Tusinde tak fordi du besøgte billig-fitness.dk, det er vi enormt stolte og glade over. Husk at vores fragt kun er 39 kroner, og at vi har 365 dages returret. Alle ordrer over 499,- er der gratis fragt på. Vi håber du har fået lige den behandling du kunne tænke dig, og forlader siden med en positivt mindset.

Vi håber at alle vores besøgende har det fantastisk, og går igennem dagen med højt humør.
De bedste hilsener
Billig-fitness.dk

Anmeldelser fra vores kunder

08/05/17

Perfekt måtte

Fitnessmåtte sort - 1 stk  - 1

Træningsmåtte - Sort og tyk

God tykkelse og ligger godt fast. Jack J.

08/05/17

Super fine håndvægte

Aerobic Håndvægt 2 kgs sæt - Nordic Strength

Håndvægt 2 kg sæt aerobic - Nordic Strength

Perfekte til træning af arme hjemme og til en god pris Hanne J.

08/05/17

Rigtig gode KB , vi er meget tilfredse

Kettlebell 18 kg

Kettlebell 18 kg

Er glad for jeres KB og vi har rigtig mange af dem , til stor tilfredshed for for medlemmer Ulla Q.