De 7 betænksomme fitness-julegaver

Har du en partner, en ven eller et familiemedlem der går meget op i fitness? Så se vores 7 forslag til fitness-julegaver herunder.

#1 Gaven til dem med ondt i kroppen (229 kr)

En af vores absolutte bestsellers i december måned sidste år, var denne pakke, og i år bliver nok det samme. Over 25% af danskere oplever hver måned at have ondt et sted i kroppen, og hvis du kender en der har det på sammen måde kunne denne rehab-pakke måske være den helt rigtige gave.

Se pakken her: Rehab-pakken

Pakken indeholder en yogamåtte, en massagebold, en foam roller og en træningselastik. Med disse 4 redskaber kan du få masseret og udstrakt det meste af kroppen, sådan så du forhåbentlig kan få mindsket de smerter du måtte have.

#2 Gaven til den travle person (479 kr)

Over 5000 danskere har købt dette sæt, og det undrer os ikke. Dette bodypumpsæt er i en liga for sig selv. Det er et vægtstangssæt på 20 kg, som let kan skubbes ind bag døren derhjemme, og lige så let kan tages frem når der skal trænes i hjemmet.

Rigtig mange føler ikke at de har tiden til at gå i fitnesscenter, men det skal da ikke være en undskyldning for ikke at få trænet, vel?

Kender du en der har ønsket om at få trænet, men ikke får det gjort pga travlhed? Så er dette sæt en oplagt julegave.

Se sættet her: bodypumpsæt

#3 Gaven til mine-arme-er-små personen (449 kr)

Kender du en der altid brokker sig over at have for små arme? Så hjælp dem med deres arm-træning, men denne totalt fede curl-bar

Se curlbaren her: Curl bar

Denne curlbar kan let gemmes væk under sengen derhjemme, og tages frem når der skal pumpes overarm. Der medfølger ikke vægtskiver, så det skal tilkøbes, men stangen er i top kvalitet og er i olympiske mål. 

#4 Gaven til den trætte person (69 kr)

Har du en ven der altid er træt, og føler du ikke rigtig at et spark i røven er en god nok julegave? Så har du 2 valgmuligheder. Enten giv dem et koffeintilskud eller en kop kaffe i julegave. 

En kop kaffe er nu engang dejlig, men den er ikke så let at pakke ind. Derfor tillader vi os at sige at koffeinpiller er det rigtige valg her. De koster kun 69 kroner, så det kan sagtens fungerer som en super lille ekstra gave. 

Se dem her: koffeinpiller

#5 Gaven til den ubeslutsomme (299 kr)

Der er dem der tager i centret i klipklapper og tanktop, og så er der dem der tager i centret med det komplette style-kit der sikrer at man er centrets hotteste. Har du en i din omgangskreds der tilhører den sidste?

Så giv dem en lækker 70 liters duffelbag i julegave, så de for alvor kan have alt grejet med i centret fremover.

Det er en super lækker vandtæt duffelbag der både har håndtag og skulderremme, så den både kan bruges som taske og rygsæk.

Se den her: duffelbag

#6 Gaven der giver bum-stærke mavemuskler (579 kr)

Kender du der rigtig gerne vil have trænet sine mavemuskler, men får ondt i ryggen af at ligge på gulvet derhjemme? 

Så køb en balance-bold til dem. Det er en halv-kugle, som du ligger på gulvet, og som du kan bruge til alle mulige øvelser. 

Vores yndlingsøvelse på den er dog ab-crunches, hvor du laver alm mavebøjninger, med det tvist at du har langt mere bevægelse i dine mavebøjninger på den her. Når du ligger på bolden kan du læne dig meget bagover, og det gør at du får trænet dine mavemuskler mere effektivt. 

Se den her: Balance-bold

Prøv den. Det brænder.

#7 Light-weight-baby gaven (4499 kr)

Har du en partner der synes at centret har for små håndvægte? Så er her den perfekte gave til personen. 

Denne gave består af 2 stk justerbare håndvægte på 40 kg, og er perfekt til dem der er bum-stærke og godt kan lide at træne hele kroppen derhjemme. 

Se dem her: Justerbart håndvægtssæt

Et sæt koster 4499 kr, men altså .. Er en glad kæreste ikke det værd?