Hvor kan du rejse hen og træne?

 

Hvis du skal ud at rejse snart, har du så overvejet at kombinere din rejse med en fed tur, hvor træning er inkluderet? Hvis ikke, så er det en god måde at få arbejdet på en lækker brun farve samtidig med, at du bliver godt trænet og får en sundere ferie alt i alt.

Hotel med træningscenter?

Måske er et hotel med et træningscenter nok for dig, men hvis du har lyst til at prøve at være på ferie, hvor der er sporty aktiviteter dagen lang, som du kan deltage i eller lade være, så undersøg mulighederne! Hav fokus på at finde en træningsferie, der ligger inden for dit budget og sørg for at alle kan være med, hvis du for eksempel har børn med.

Playitas

Playitas er et træningsresort, der ligger på Fuerteventura - en ø, der ligger ud for Afrikas vestkyst. Her er der rig mulighed for at inkorporere træningen i din ferie, men der er et særligt fokus på svømning. Hvis du har børn, der elsker at svømme, eller som går til svømning, så er Playitas et perfekt rejsemål, hvor du får sol, sommer og træning i én ferie. På Playitas kan du også prøve kræfter med golf i et lækkert, bjergrigt område, hvor du har flot natur, der omgiver dig.

Marbella Fitness Camp

Hvert år samles mange træningsglade mennesker på Marbella Fitness Camp. Marbella ligger på sydspidsen af Spanien på Costa del Sol. År efter år er du sikret sved på panden og lækkert vejr. I dansk regi har campen været omtalt, fordi flere og flere bloggere tager på ture med deres læsere til Marbellas Fitness Camp, hvor man forener glæden for fitness og Crossfit. Det er muligt at booke sig ind på forskellige camps, der alle har forskellige fokus. Ønsker du at medbringe dine børn, er der en særlig familie camp, som egner sig hertil. Ønsker du at rejse for at presse dig selv og din krop til det maksimale, kan du prøve kræfter med en camp, der er specifikt målrettet hertil.

Thanyapura

Thanyapura er en træningsresort, der ligger i Thailand i Phuket. På denne resort tilbyder man et hav af forskellige træningsformer, og der er selvfølgelig også adgang til lækre pools og badefaciliteter. Har du lyst til at opleve Thailand mens du træner, så er Thanyapura en god mulighed for dig til at kombinere din ferie. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med højdetræning, kan du tage til Thanyapuras Sports Club, som netop ligger i højden. Thanyapura campen besøges hvert år af mange populære, professionelle svømmeteams, der kommer for at træne sig op til de store events som EM, VM og OL.