Hvorfor taber jeg mig ikke? Her er 5 gode grunde!

1) Du spiser ikke nok protein!

Når folk går på diæt eller prøver at tabe sig, er det som regel sulten der er et kæmpe problem. Når folk er sultne så får de sværere ved at afstå fra de søde usunde madvarer. Det kan du dog heldigvis gøre noget ved. Spis proteinrig mad så som kød, fisk og æg, fordi det holder dig mæt længere. Ikke nok med at det er sundere, så aktiverer proteinrig mad også mæthedsfornemmelsen så du reelt også føler dig mere mæt. 

 

2) Du frygter fedt.

Når folk dropper fødevarer som efter sigende er "fedtholdige", så kan det gøre ens diæt enormt kedelig, og det føles heller ikke lige så fyldestgørende. Hvis du derimod kombinerer protein og fedt i din mad, hjælper det os med, ikke at overspise i løbet af dagen. Hvis du fokuserer på at spise æg, bøffer, kylling og fisk, så sørger du for at din sult under vægttab går næsten helt væk. 

 

3) Du spiser for meget fedt.

Punkt nr 2 kan være problematisk, men det kan dette punkt også være for nogle. Det er forskelligt hvor meget fedt man spiser, men nogle mennesker bruger olie i alle salater og smør på alle retter og det kan let tilføje rigtig mange kalorier til din dagligdag som du reelt ikke får nok ud af. At tilføje disse fedtstoffer til din lchf kur, eller til paleo kur kan være godt nok hvis du ellers ikke får nok fedt, men for andre er det den lette vej til at få for mange kalorier på en dag. Der må man teste sig lidt frem. 

 

4) Dit vægttab afhænger af træning.

Dette punkt er lidt tricky. For JA, træning er enormt sundt, og fordelene ved det er enorme, og det kan endda hjælpe med vægttab. Men, alt for ofte ser vi at folk der har lyst til at tabe sig kun fokuserer på træningen, og så tror at de kan fortsætte med at spise dårligt. Træning alene vil altså ikke nødvendigvis hjælpe dig med vægttabet, og i mange sammenhænge kan det være effektivt at starte ud med at ændre kosten. 

 

5) Du får ikke nok og god nok søvn.

Din søvn påvirker dine hormoner enormt meget, og det er bevist at dårlig søvn gør dig dårligere i stand til at lade søde sager være, og dårlig søvn sætter også ned for din forbrænding. Så sørg for at få din søvn! 

Har du en ven eller veninde der har svært ved at tabe sig, eller synes du bare godt om vores indlæg? 

Så del det meget gerne med dine venner :-)