Få mere energi - Her er 3 videoer der giver dig et energiboost

 

Hvis du mangler motivation på en grå og kedelig mandag, så er her tips om 3 videoer, der kan give dig nok energi til at få dig op af stolen og komme afsted til træning. Når dørtærsklen bliver utrolig svær at krydse, fordi du ikke har noget, der kan motivere dig til at komme ud, så ty til denne artikel. Gang efter gang vil disse 3 videoer give dig energi, som kan være med til at provokere dit mindset og få dig til at overkomme træningen.

Når det regner udenfor og vejret mest af alt egner sig til at sidde indenfor, hvor man kan nyde en kop kakao, bør du overveje følgende:

  1. Hvorfor skal dårligt vejr afholde mig fra en fed træningssession?
  2. Husk på hvor godt du har det efter en endt træning

Mangler du gnisten, der kan få dig op af sofaen, så følg nøje med!

Træn for dem, der ikke kan

Mange bliver inspirerede af mennesker, som opnår fantastiske ting i livet uden at have den oplagte mulighed. En person som Nick Vujicic, som er en australsk motivationstaler, er født uden lemmer og har derfor kun et hoved, torso og hudlegemer som fødder. Alligevel har han allerede medvirket i en film og fastslået hans store evne til at tale foran andre samt til at motivere. Tjek nedenstående video ud, hvis du ønsker at lære mere om, hvad der er muligt for dem, som folk ikke forventer noget af. Hvis Nick Vujicic kan lære at svømme, padle og leve et godt liv, så kan du også komme op af sofaen!

Nick Vujicic - https://www.youtube.com/watch?v=zOzsjEmjjHs

Sigende, rammende ord der gavner dig

Liquid error (snippets/product-labels line 37): comparison of String with 59900 failed

Hvis du trænger til en helt almindelig, amerikansk motivationstale, så værsgo’! Denne video, speaket af Eric Thomas, er en motivationstale, der vil få dig op af stolen på 0,5. Eric Thomas er forfatter og motivationstaler og er ekstremt populær på YouTube. Tjek denne video ud, hvis du har brug for nogle sigende ord om det, det kræver at gøre noget stort og lykkes med det, man gør.

Eric Thomas Motivational Speech - https://www.youtube.com/watch?v=AFGWnqNf6t0

En sjov, sprudlende video fyldt med energi

Denne video er en sjov, sprudlende video, der giver dig et smil på læben og lysten til at være barn igen. Dette klip fra filmen The Karate Kid (2010) giver dig lysten til at løbe rundt og hoppe. Karate Kid giver dig et smil på læben med hans selvsikkerhed, noget alle kan lære af. Brug den energi du får fra Karate Kids hoppende bevægelser og kanalisér energien ud i træningscentret!

The Karate Kid (2010) First Training - https://www.youtube.com/watch?v=hkORWn_wbcY