Guide: 3 lækre redskaber til hjemmetræning!

Skrevet af Billig-fitness.dk.

Med ganske få redskaber kan du lave dit eget fitnesscenter hjemme i stuen, hvor du kan få trænet hele kroppen igennem. Dette er en nem og billig løsning, fordi du betaler for redskaberne én gang, hvorefter du har dem i mange år. Desuden er chancen for, at du får trænet større, fordi det ikke kræver, at du skal ud af døren for at træne, hvilket kan være svært, når man kommer hjem fra en lang dag, eller hvis man har meget travlt i en periode.

Yogamåtte

En yogamåtte er det vigtigste redskab til din hjemmetræning, fordi det er behageligere at ligge på en måtte end på gulvet, når man træner. Udover at være behagelig sikrer en yogamåtte, at du ikke sveder på gulvet, og at du beskytter dit gulv mod stød fra tunge vægte og kettlebells, du eventuelt kommer til at tabe eller sætte for hårdt fra dig. Måtten er også behagelig at foretage udstrækning på, ligesom den sikrer, at du ikke glider, mens du træner.

Kettlebells - gerne i flere størrelser

Et godt redskab at have til hjemmetræning er kettlebells. Kettlebells kan fås ganske billigt og kan bruges til øvelser, der både træner core, ben, arme, skuldre, ryg og meget mere - kort sagt alt. Kettlebells er effektive, fordi træning med kettlebells træner flere muskler på én gang, og fordi de er særdeles anvendelige til øvelser, hvor pulsen kommer op, mens musklerne på én og samme tid trænes.

Hvis du har plads i økonomien, er det en god idé at have kettlebells i flere forskellige størrelser, så du altid har en kettlebell, der passer til det, du skal bruge den til. Du kan også vælge at starte med en enkelt kettlebell - vi anbefaler 8 kilo til kvinder og 12 kilo til mænd - og opjustere i takt med din udvikling, hvis du ikke vil investere i flere kettlebells på én gang.

Slyngetræner - en god investering

En slyngetræner er det ultimative redskab til hjemmetræning, fordi det kan bruges på et utal af måder, og fordi det kan sættes op overalt, hvor det kan hægtes fast. Slyngetrænere er en god investering, og den er værd at tage, fordi du med en slyngetræner nemt og hurtigt får trænet hele kroppen igennem.

Træningen foregår via øvelser med din egen kropsvægt, hvilket er utrolig god styrketræning. Det smarte ved en slyngetræner er, at du kan tilpasse sværhedsgraden af hver enkelt øvelse, og at den ikke vejer meget, så den kan tages med på ferie eller lignende.

Kunne du lide indlægget? Så del det meget gerne herunder. 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentare skal godkendes af administrationen inden de bliver offentliggjort.